GetBack Recovery SRL, Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr 5-7, Hermes Business Campus, etaj 5, sector 2
(+40) 217 947 772
(+40 )317 800 253

Intrebari frecvente

GetBack Recovery se ocupa de recuperarea datoriei pe care o inregistrati in prezent. Scopul nostru este de a gasi impreuna cu dumneavoastra solutia potrivita pentru rezolvarea acestei situatii. Este important sa ne contactati pentru a stabili modalitatea de plata in functie de situatia actuala financiara pe care o aveti.

Un pas important pentru solutionarea situatiei este sa ne contactati.

Varianta de a alege sa ignorati apelurile, mesajele si notificarile din partea noastra nu va ajuta sa lichidati datoria, din contra, exista riscul sa suportati costuri suplimentare.

Colaborarea cu noi va conduce catre solutionarea situatiei prin stabilirea variantei de plata adecvata veniturilor dumneavoastra.

Conform prevederilor din Noul Cod Civil (articolele 1578 si 1579), creditorul are dreptul sa transfere (cedeze) creantele fara consimtamantul dumneavoastra.

GETBACK RECOVERY SRL

Cod unic inregistrare: RO27251403

Numar inregistrare Registrul Comertului:J40/7458/2010

Numar operator data caracter personal: 30760.

 

La momentul cesiunii debitorul este instiintat prin intermediul unei notificari de cesiune creante. aceasta cuprinde informatii despre noul creditor, despre suma restanta inregistrata si despre modalitatile de plata.

Notificarile si instiintarile se trimit la adresa pe care ati declarat-o la momentul semnarii contractului; conform acestuia aveti obligatia sa anuntati orice modificare privind schimbarea adresei sau a numarului de telefon.

Scopul apelurilor initiate de si a notificarilor trimise de GetBack Recovery este acela de a rezolva amiabil situatia.

Poprirea reprezinta o forma a executarii silite care presupune retinerea a o treime sau chiar pana  la jumatate din venitul lunar net al debitorului in cazul mai multor popriri; aceasta atrage costuri suplimentare ceea ce inseamna ca nu este neaparat in avantajul dumneavoastra. Pe de alta parte este foarte important de stiut faptul ca poprirea infiintata nu exclude aplicarea concomitenta a celorlalte masuri pe care legea ne permite sa le aplicam, respectiv executarea bunurilor mobile si imobile, prezente si viitoare.

In situatia in care in prezent nu inregistrati venituri, nu inseamna ca sunteti exonerat de la plata sumelor restante. Constant se vor efectua verificari atat cu privire la existenta bunurilor prezente si viitoare pe numele dumneavoastra, dar si cu privire la situatia financiara la nivelul familiei.

Este necesar sa ne contactati pentru a alege modalitatea potrivita situatiei financiare actuale pe care o aveti.

 

Important!

In cazul in care aveti probleme grave cum ar fi: starea de sanatate, o situatie financiara precara, faliment va rugam sa completati formularul de mai jos si sa ne trimiteti urgent documentele justificative (adeverinta medicala,raport medical, adeverinta de venit, somaj,etc.) la adresa de e-mail: colectare@getback-recovery.ro, fax: 031.780.02.53 sau prin Posta la adresa: Bvd. Dimitrie Pompeiu, nr.5-7, Cladirea Hermes Business Campus, sector 2, Bucuresti.

 

Subsemnatul…………………………………………………………………………………………………………….

Cod Numeric Personal………………………………………………………………………………………………

identificat cu CI/BI……Serie……….. Numar……………Eliberat la data de…………………………..

de catre……………………………………………………………………………………………………………………

Domiciliu la adresa…………………………………………………………………………………………………..

Localitatea……………………………………………………………………………………………………………….

Judetul…………………………………………………………………………………………………………………….

Telefon de contact fix……………………………………………………………………………………………….

Telefon de contact mobil……………………………………………………………………………………………

Depunerile se vor efectua la orice sucursala Banca Comerciala Romana ( BCR ) in contul indicat; este necesar sa mentionati numarul de contract si faptul ca beneficiar este societatea GetBack Recovery. Pot fi utilizate toate canalele de plata:

  • casieriile BCR
  • transfer bancar
  • online banking
  • ordin de plata
  • PayPoint

Pentru a verifica daca plata dumneavoastra a fost inregistrata sau pentru transmiterea dovezilor de plata puteti sa ne contactati la numarul de telefon: 021.794.77.72, e- mail : colectare@getback-recovery.ro , numar fax: 031.780.02.53, de Luni pana Vineri, intre orele 08:00-20:00.

Contacteaza-ne!

Nu suntem online dar va putem ajuta cu placere cand vom reveni. Trimiteti intrebarile dumneavoastra.

Buna ziua!

Click pentru a porni discutia