GetBack Recovery SRL, Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompeiu, Nr 5-7, Hermes Business Campus, etaj 5, sector 2
(+40) 217 947 772
(+40 )317 800 253

Regulament concurs „GetBack iti asigura locuinta!”

REGULAMENT CONCURS

SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR

Organizatorul concursului interactiv cu premii „GetBack iti asigura locuinta!” este GETBACK RECOVERY SRL cu sediul in bd. Dimitrie Pompeiu nr.5-7, cladirea Hermes Business Campus et.5 sector 2, Bucuresti, CUI RO 27251403, J40/7458/2010, Cont bancar RO32 ROIN 1100 0009 8738 RO03 deschis la IDEA Bank – Sucursala Unirii.

Participantii la tragerea la sorti vor fi persoane fizice, debitori aflati in baza de date a GETBACK RECOVERY, selectati de catre Organizator, care inregistreaza un debit mai mare de 300 RON si care pe perioada desfasurarii concursului achita din debitul restant catre creditoarea GETBACK RECOVERY SRL, o suma egala sau mai mare de 100 RON pana la data de 15 septembrie 2016, inclusiv.

Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toti participantii. Prin inscrierea la concurs, participantul declara expres ca a citit, a inteles si este de acord cu termenii si conditiile prezentului Regulament.

Regulamentul oficial este adus la cunostinta publicului pe site-ul www.getback-recovery.ro/debitori  la sectiunea „Noutati”.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau schimba regulamentul, dar nu inainte de a anunta public participantii.

SECTIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI

Concursul „GetBack iti asigura locuinta!” se desfăsoara in perioada 01 august-15 septembrie 2016

SECTIUNEA 3. MODUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

In perioada 01 august-15 septembrie 2016  participa la concurs orice persoana fizica care efectueaza o plata catre GETBACK RECOVERY SRL, confirmata, o suma egala sau mai mare de 100 RON pana la data de 15 septembrie 2016 in urma notificarilor trimise de catre Organizator.

Participantii vor confirma plata prin una din urmatoarele variante:

– E-mail cu dovada platii la: office@getback-recovery.ro;

– Fax cu dovada platii la: 031.780.02.53;

– SMS cu CODUL aflat pe plic, la numarul de telefon 0731.330.679.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.

SECTIUNEA 4. PREMIILE SI MODALITATEA DE ACORDARE

Premiile constau in:

20 de polite de asigurari facultative pentru locuinte. Premiile se acorda pentru 10% din debitorii care au facut plati dar nu mai mult de 20 de polite.

Suma asigurata este de pana la 50.000 euro in functie de locuinta asigurata (zona, materialele din care este construita, vechime etc).

Valoarea nominala a fiecarei polite acordate ca premiu nu este mai mare de 200 RON, iar valoarea totala a premiilor acordate nu depaseste suma 4.000 RON.

In cazul in care castigatorul nu detine asigurare obligatorie, premiul consta intr-o asigurare obligatorie pentru locuinta.

Sunt excluse din campanie imobilele mai vechi de anul 1940 inclusiv si locuintele confectionate din chirpici.

Pentru a intra in posesia premiilor, castigatorii trebuie sa furnizeze datele de contact (nume complet, adresa, numar de telefon) la adresa de e-mail office@getback-recovery.ro, prin fax la numarul 031.780.02.53, prin posta la: Bd. Dimitrie Pompeiu nr.5-7, cladirea Hermes Business Campus et.5 sector 2, Bucuresti sau telefonic.Premiile nu pot fi convertite in bani.

Premiile se vor expedia la adresa de domiciliu a castigatorului, pe cheltuiala Organizatorului, direct de catre firma de asigurari.

Numele castigatorilor concursului vor fi anuntate pe pagina www.getback-recovery.ro/debitori la sectiunea „Noutati” in data de 28 septembrie 2016.

SECTIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE

Concursul este deschis tuturor participanţilor persoane fizice rezidente in Romania, care au datorii administrate de catre GetBack Recovery SRL si care au fost notificati prin intermediul unui flyer trimis de catre Organizator cu privire la desfasurarea concursului.

SECTIUNEA 6. CONFIDENTIALITATEA DATELOR

GetBack Recovery SRL va pastra confidentialitatea tuturor datelor personale ale celor inscrisi la concurs.

SECTIUNEA 7. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul concursului este disponibil in mod gratuit pe site-ul www.getback-recovery.ro/debitori, sectiunea „Noutati”

Conform Codului Fiscal, obligatia de a calcula, retine si vira impozitul pe veniturile din premii revine organizatorului concursului.

Regulament intocmit in data de 29.07.2016

GetBack Recovery SRL. este operator de date cu caracter  personal cu  nr. 30760. In calitatea dumneavoastra de persoana vizata beneficiati de dreptul de acces la date, de interventie asupra datelor si de dreptul de opozitie, in conditiile specificate in Legea 677/2001.

Leave a reply


Contacteaza-ne!

Nu suntem online dar va putem ajuta cu placere cand vom reveni. Trimiteti intrebarile dumneavoastra.

Buna ziua!

Click pentru a porni discutia